Om KHYS.dk

KHYS er en lille hyggelig webshop, der sælger modetøj til kvinder i alle aldre. Webshoppen ejes og drives af Kathrine Hylleberg Sørensen (KHYS). Jeg har kort leveringstid, som hedder 1-3 hverdage.
Jeg henvender mig til en bred målgruppe, hvad angår stil, alder og størrelse. Med min sammensætning af tøj er det muligt at mikse styles, så der er tøj, der passer i alderen 17 og opefter.
Det er muligt at finde sin helt egen personlige stil hos KHYS, men hvor min personlige stil vil skinne igennem på inspirationsbillederne. Jeg synes, det er vigtigt, at hver kunde husker sin personlige stil, når der er tale om mode for at føle sig godt tilpas.

Jeg vil bestræbe mig på at sammensætte mærker, så der er noget i alle prisklasser.

Er der spørgsmål til størrelser eller har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte mig via Facebook, Instagram, mail eller telefon.

Du har mulighed for at hente dine bestilte varer privat hos KHYS, og skulle du have lyst til at besøge mit showroom, beliggende på min private adresse i Lystrup, Jylland, er du altid velkommen til at aftale en tid.

KHYS har åben hele døgnet rundt 365 dage om året. Her kan du i ro og mag få et overblik over udvalget af styles og finde inspiration på de sociale medier eller via inspirations billeder – Rigtig god shopping.